Comenzi telefonice: 0731 378 152; 0721 858 707;
Program: L-V 08.00 - 18.00

Noutati pe mail


Service

         Producatorii utilajelor furnizate de noi recomanda inspectii si reparatii la intervale regulate. VidacoEuro3 ofera servicii de mentenanta urmarind specificatiile manualului de intretinere a unui utilaj.

         Profesionalismul tehnicienilor nostrii precum si garantia pieselor de schimb originale sunt caracteristicile de baza ale VidacoEuro3.

         Veti beneficia oricand de service de specialitate, apeland la centrele noastre de service autorizate. Personalul calificat in fabricile producatorilor din Italia si Spania va solutiona in cel mai scurt timp posibil orice problema aparuta.

         Pentru piese de schimb, consumabile sau accesorii, garantia se acorda numai pentru cazurile in care acestea au fost montate intr-un centru autorizat de intretinere si reparatii.

          In cadrul termenului de garantie, distribuitorul autorizat suporta toate costurile privind punerea in functiune, repararea sau inlocuirea pieselor de schimb defecte, mai putin consumabilele si accesoriile. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor si consumabilelor care intra in componenta utilajului, cu exceptia cazului in care acestea prezinta vicii ascunse.

          Toate piesele de schimb, accesoriile si consumabilele, asigurate de SC VIDACO EURO 3 SRL sunt originale si se supun acelorasi standarde si conditii de calitate cuprinse in Certificatul de Conformitate.

          Pentru interventiile in cadrul termenului de garantie va rugam sa apelati numai la unitatile service autorizate.

          Echipele noastre mobile pot interveni prompt in orice zona a tarii. Exista posibilitatea incheierii de contracte de mentenanta pentru utilajele achizitionate